AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel daire görmek

Kahve falında güzel daire görmek

Kahve falında güzel daire görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, istediklerini elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel daire gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında güzel daire görmek duaların kabul göreceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük daire görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet dairesi görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daire satın almak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında resmi daire görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak daire görmek amacına ulaşabileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında nikah dairesi görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir