AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir daire görmek

Kahve falında büyük bir daire görmek

Kahve falında büyük bir daire görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hayal kırıklığına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir daire gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında büyük bir daire görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında büyük daire görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boş bir daire görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında vergi dairesi görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet dairesine gitmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daire anahtarı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan daireler görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Kahve falında daire sahibi olmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir