AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi deli görmek

Kahve falında anneyi deli görmek

Kahve falında anneyi deli görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, parasının ve malının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi deli gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Kahve falında anneyi deli görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini delirmiş görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında annesini deli görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında anneyi delirmiş görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında annemi delirmiş görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli koşturmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında deli bir kadın görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında deliye para vermek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir