AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi delirmiş görmek

Kahve falında annemi delirmiş görmek

Kahve falında annemi delirmiş görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazancının günden güne azalacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında annemi delirmiş gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında annesini deli görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi delirmiş görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında annemi delirmiş görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, maceralara atılacağına delalet eder.

Kahve falında annesini delirmiş görmek sebep olacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi deli görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında deli erkek görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında delinin saldırdığını görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir