AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev arkadaşı görmek

Kahve falında ev arkadaşı görmek

Kahve falında ev arkadaşı görmek eline geçen paraları tutamayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yeni bir ortama gireceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ev arkadaşı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının yeni eve taşındığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek geç de olsa huzura erileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev arkadaşını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenen arkadaşını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla eve gitmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev ve arkadaş görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir