AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla eve gitmek

Kahve falında arkadaşla eve gitmek

Kahve falında arkadaşla eve gitmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla eve gitmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında arkadaşla eve gitmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa gitmek görmediği yerlere gideceğine, büyük işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla umreye gitmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa misafirliğe gitmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına oturmaya gitmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir