AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenen arkadaşını görmek

Kahve falında evlenen arkadaşını görmek

Kahve falında evlenen arkadaşını görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenen arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını evde görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını evlenirken görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını evlenirken görmek torunlarına dahi yeteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını evlenirken görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının ev aldığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ev yaptığını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını evden kovmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir