AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev arkadaşını görmek

Kahve falında ev arkadaşını görmek

Kahve falında ev arkadaşını görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını evlenirken görmek çok sevileceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenecek arkadaşını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını evde görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla eve gitmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını evde görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına evlenme teklifi edildiğini görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine inanılır.

Kahve falında evli arkadaşını tekrar evlenirken görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir