AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ve arkadaş görmek

Kahve falında ev ve arkadaş görmek

Kahve falında ev ve arkadaş görmek nasibin bollaşacağına, onları koruyup kollayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çekilen acıların unutulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında ev ve arkadaş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev değiştirdiğini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işarettir.

Kahve falında evlenen arkadaşı görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının evleneceğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımı evlenirken görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir