AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ev alırken görmek

Kahve falında birini ev alırken görmek

Kahve falında birini ev alırken görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında birini ev alırken gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında ev almayı istemek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, para yatıracağına tabir olunur.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev satın alıp taşınmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi eve almamak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ev almaya karar vermek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev alıp oturmak kazançlı bir döneme girileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında ev almayı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir