AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev aldığını duymak

Kahve falında ev aldığını duymak

Kahve falında ev aldığını duymak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sağlık ve şifa bulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında birinin ev aldığını duymak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ev aldığını duymak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ev aldığını duymak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak verimli olacak işler yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin aldattığını duymak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak mekân değiştireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının aldattığını duymak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin aldattığını duymak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir