AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının aldattığını duymak

Kahve falında kocasının aldattığını duymak

Kahve falında kocasının aldattığını duymak fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, umutlarının kırılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, tartışmalar yaşanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında kocasının aldattığını duymak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocanın kendini aldattığını görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak rahatının bozulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Kahve falında koca tarafından aldatılmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında kocanızın sizi aldattığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının kocasını aldattığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir