AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, malında azalmaya yorulur.

Kahve falında ev aldığını duymak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ev aldığını duymak korkularının yok olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev aldığını duymak bir uzmana başvurulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek elindekileri de yitireceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ev aldığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir