AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını duymak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak rahat şekilde geçineceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin aldattığını duymak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev aldığını duymak her kararlarında onların arkasında olacağına, insanları kıracağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin seni aldattığını duymak ortamın bir hayli gerileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev aldığını duymak yiyip içeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının aldattığını duymak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para aldığını duymak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir