AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alamamak

Kahve falında ev alamamak

Kahve falında ev alamamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında ev alamamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında ev alamamak işlerin yoluna gireceğine, kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında denizde nefes alabilmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ala geyik görmek alim ve bilge insan olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Kahve falında alak suresini okumak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ala keçi görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nefes alamadığını görmek sebep olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan nefes alamamak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir