AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi can çekişirken görmek

Kahve falında anneyi can çekişirken görmek

Kahve falında anneyi can çekişirken görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işlerin bir anda azalacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi can çekişirken gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Kahve falında annesinin can çekiştiğini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini can çekişirken görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında anneyi can çekişirken görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin can çekiştiğini görmek rütbe alacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının can çekiştiğini görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün can çekiştiğini görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin can çekiştiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir