AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün can çekiştiğini görmek

Kahve falında ölünün can çekiştiğini görmek

Kahve falında ölünün can çekiştiğini görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında ölüyü can çekişirken görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün can çekiştiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin can çekiştiğini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ayaklandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın can çekiştiğini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında can çekişen adam görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın can çekiştiğini görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinden geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında birini can çekişirken görmek kazancında artış olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir