AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek

Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek

Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, nefsine yenileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında annesinin can çekiştiğini görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında annesini can çekişirken görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi can çekişirken görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin can çekişmesini görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin can çekiştiğini görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin can çekiştiğini görmek sağlam bir kariyer edineceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında can çekişen koyun görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir