AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının can çekiştiğini görmek

Kahve falında yakınının can çekiştiğini görmek

Kahve falında yakınının can çekiştiğini görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, feraha ereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, borçlanıp, hasta olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının can çekiştiğini gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında yakınının can çekiştiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, canını sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin can çekiştiğini görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında can çekişen yılan görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, korkularının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin can çekişmesini görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini can çekişirken görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin can çekişerek öldüğünü görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini can çekişirken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir