AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı yaptığını görmek

Kahve falında pirinç pilavı yaptığını görmek

Kahve falında pirinç pilavı yaptığını görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav yemek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı vermek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek asık yüzlerin güleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilav görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir