AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli ekmek almak

Kahve falında etli ekmek almak

Kahve falında etli ekmek almak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kimden akıl soracağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etli ekmek almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Kahve falında ekmek edildiğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında etli ekmek yapmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et ve ekmek yemek çok büyük paralar kazanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek içinde et görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında et ekmek görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına inanılır.

Kahve falında etli ekmek yemek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arasında et görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında etli ekmek almak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir