AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arasında et görmek

Kahve falında ekmek arasında et görmek

Kahve falında ekmek arasında et görmek kimseyle konuşmaz olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, arkadaştan görülecek faydaya, mutlu günlerin yaşanacağına, saadetinin yükseleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arasında et gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında ekmek arasında et görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası et yemek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası et görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et yemek yeni bir araca sahip olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası soğan görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek arası yemek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir