AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ekmek görmek

Kahve falında et ekmek görmek

Kahve falında et ekmek görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sevinç ve mutluluğa, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında et ekmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Kahve falında ekmek edildiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli ekmek yemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası et görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında et ekmek görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve et görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et ve ekmek yemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir