AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli ekmek yapmak

Kahve falında etli ekmek yapmak

Kahve falında etli ekmek yapmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında etli ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında etli ekmek yapmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında et ve ekmek yemek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında et ekmek görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arası et görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek ve et yemek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ekmek edildiğini görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arası et yemek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir