AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteğe basmak

Kahve falında eteğe basmak

Kahve falında eteğe basmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eteğe basmak gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında eteğe basmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabre basmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düğün basmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ağır basmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe basmak büyük zararlara uğrayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağına basmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su basmak hasret çekenlerin kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğe basmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir