AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kusmak

Kahve falında et kusmak

Kahve falında et kusmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et kusmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında et kusmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işarettir.

Kahve falında yediği eti kusmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında et parçası kusmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kusmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan et kusmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir