AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kesmek ve dağıtmak

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, mutsuz ve hasta olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalettir.

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Kahve falında et kesip dağıtmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında deve eti dağıtmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dana eti dağıtmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et pişirip dağıtmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan eti dağıtmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında domuz eti dağıtmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir