AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz eti dağıtmak

Kahve falında domuz eti dağıtmak

Kahve falında domuz eti dağıtmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında domuz eti dağıtmak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında domuz eti dağıtmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dana eti dağıtmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında deve eti dağıtmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Kahve falında et dağıtmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etli pilav dağıtmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et pişirip dağıtmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et dağıtmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir