AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz et kesmek

Kahve falında beyaz et kesmek

Kahve falında beyaz et kesmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz et kesmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında beyaz et kesmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında et döner kesmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında hindi eti kesmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kesmek zengin olunacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında domuz eti kesmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında ölü eti kesmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu eti kesmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir