AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer et görmek

Kahve falında ciğer et görmek

Kahve falında ciğer et görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, işlerin sarpa saracağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer et gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında et ciğer görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer eti görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et ciğer yemek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında et ve ciğer görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer et görmek kul hakkına girmeyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan ciğeri görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer parçası görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ciğerini görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir