AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye yalvarmak

Kahve falında anneye yalvarmak

Kahve falında anneye yalvarmak işlerinin çoğalacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında anneye yalvarmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Kahve falında anneye yalvarmak birlikte bazı işler yapılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yalvardığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmene yalvarmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine yalvarmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak yalvarmak bundan hayır göreceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında doktora yalvarmak doğru yatırımlar yapacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yalvarmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye yalvarmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir