AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak yalvarmak

Kahve falında ağlayarak yalvarmak

Kahve falında ağlayarak yalvarmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayırla yad etmeye, belalardan korunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalettir.

Kahve falında ağlayarak yalvarmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında birine ağlayarak yalvarmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak yalvarmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayıp yalvarmak saadetinin yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yalvardığını görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında eski eşinin yalvardığını görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında birine yalvardığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisine yalvarmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birine yalvarmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir