AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına yalvarmak

Kahve falında arkadaşına yalvarmak

Kahve falında arkadaşına yalvarmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına yalvarmak gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında arkadaşına yalvarmak düzenin kurulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yalvardığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye yalvarmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında doktora yalvarmak canını sıkılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında kocaya yalvarmak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında eşine yalvardığını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yalvarmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Kahve falında insanlara yalvarmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir