AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmene yalvarmak

Kahve falında öğretmene yalvarmak

Kahve falında öğretmene yalvarmak başının hiç dara düşmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yolunda devam edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmene yalvarmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında öğretmene yalvarmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yalvardığını görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktora yalvarmak üzerindeki yükten kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına yalvarmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yalvardığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya yalvarmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak yalvarmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine yalvarmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir