AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıyı karanlık görmek

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, olumsuz haberler alacağına delalettir.

Kahve falında dışarıyı karanlık gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Kahve falında karanlıkta dışarı çıkmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dışarıdan izlemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dışarı çıkmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında dışarıya yatak sermek hak yolunda bir yaşam süreceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında dışarıda namaz kılmak hile ile mal elde etmeye, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği dışarı atmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir