AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları atmak

Kahve falında eşyaları atmak

Kahve falında eşyaları atmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, diplomalı kimse olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hayır ve bereketin artmasına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyaları atmak gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski eşya atmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşyalar atmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında evden eşyaları atmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında denize eşya atmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşyaları atmak ferah düzeyinin yükseleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ateşe eşya atmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası atmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir