AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşyaları atmak

Kahve falında eski eşyaları atmak

Kahve falında eski eşyaları atmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yüküne ortak olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları atmak gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Kahve falında evden eski eşya atmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyalar atmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşya atmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları atmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize eşya atmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden eşya atmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir