AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyası atmak

Kahve falında ev eşyası atmak

Kahve falında ev eşyası atmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yeni hobiler edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev eşyası atmak gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Kahve falında evden eşya atmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden eşyaları atmak geçim sıkıntısına düşeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evden eski eşya atmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyası atmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında denize eşya atmak çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşyalar atmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine inanılır.

Kahve falında çöpe eşya atmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir