AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize eşya atmak

Kahve falında denize eşya atmak

Kahve falında denize eşya atmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında denize eşya atmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında denize eşya atmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden eşya atmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden eski eşya atmak geleceğine bakacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında camdan eşya atmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayırlı haberlere delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe eşya atmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işarettir.

Kahve falında evden eşyaları atmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir