AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşyalar atmak

Kahve falında eski eşyalar atmak

Kahve falında eski eşyalar atmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, parasına da para ekleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşyalar atmak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında evden eski eşya atmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşyaları atmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşyalar atmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşya atmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında evden eşya atmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir