AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya dağıtmak

Kahve falında eşya dağıtmak

Kahve falında eşya dağıtmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşya dağıtmak gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Kahve falında eşyaları dağıtmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin eşyalarını dağıtmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya dağıtmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında evin eşyalarını dağıtmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dağıtmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında evlilik davetiyesi dağıtmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru çay dağıtmak bir konuda destek alacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında limon dağıtmak endişelerini silip atacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir