AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon dağıtmak

Kahve falında limon dağıtmak

Kahve falında limon dağıtmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limon dağıtmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında limon dağıtmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonu kesmek her istediğini alabileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon ağacı sulamak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında nane limon kaynatmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında limon ve limon ağacı görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon sarısı görmek düşmanlarını bile affedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında küflenmiş limon görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında limon ekmek ağız tadının kaçacağına, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir