AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları dağıtmak

Kahve falında eşyaları dağıtmak

Kahve falında eşyaları dağıtmak güzel işlere imza atacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dağıtmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında eşyaları dağıtmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin eşyalarını dağıtmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşya dağıtmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin eşyalarını dağıtmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, üzüntü yaşamaya inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm dağıtmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında örtü dağıtmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün kartı dağıtmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik dağıtmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir