AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya aldığını görmek

Kahve falında eşya aldığını görmek

Kahve falında eşya aldığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eşya aldığını gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında ev eşyası aldığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalettir.

Kahve falında eşyalı ev aldığını görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kimden akıl soracağına işaret eder.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek borçların hafifleyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eşya aldığını görmek aşının da çoğalacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşya aldığını görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeni eşya aldığını görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir