AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayatını yoluna sokacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, onun zamanını çalacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında yeni eşya aldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni eşyalar aldığını görmek çok yıpranacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşya aldığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında elektronik eşya aldığını görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında birinin eşya aldığını görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir