AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eşya aldığını görmek

Kahve falında birinin eşya aldığını görmek

Kahve falında birinin eşya aldığını görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eşya aldığını gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni eşyalar aldığını görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eşya aldığını görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin eşya aldığını görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında eşyalı ev aldığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elektronik eşya aldığını görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir