AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmer ten görmek

Kahve falında esmer ten görmek

Kahve falında esmer ten görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında esmer ten gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında esmer ten görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tenini esmer görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında esmer ekmek almak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında esmer şeker görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü esmer görmek getirisi çok olan işler yapacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında esmer ekmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini esmer görmek günahkâr olacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir