AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmer şeker görmek

Kahve falında esmer şeker görmek

Kahve falında esmer şeker görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, isabetli kararlar alacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esmer şeker gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında esmer şeker görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında esmer ekmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek esmer bebek görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esmer görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini esmer görmek geçmişini arkada bırakacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz birini esmer görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esmer ten görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü esmer görmek stresinin çoğalacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir