AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü esmer görmek

Kahve falında yüzünü esmer görmek

Kahve falında yüzünü esmer görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü esmer gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Kahve falında yüzü esmer görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü esmer görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına yorulur.

Kahve falında esmer bir adam görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında esmer ekmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tenini esmer görmek sorunlarını teker teker aşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında esmer birini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Kahve falında esmer bir kadın görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerini boşvereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir