AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek

Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek

Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında esmer erkek çocuğu gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işarettir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işinde itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esmer erkek görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında esmer bir erkek görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esmer erkek bebek görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek esmer bebek görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında esmer birini görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında esmer ten görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir